Skip to main content
Nieuws

Nieuwe website online

By 20 januari 2014januari 23rd, 2014No Comments
[separator headline=”h3″ title=”Meday online”]

Per eind januari 2014 is onze nieuwe website online. Via deze nieuwe site kunnen wij onze uitzendkrachten en opdrachtgevers weer ontvangen in ons digitale thuis! Bovendien is de site op een dusdanige manier gebouwd dat deze op alle mobiele apparatuur zo effectief mogelijk zichtbaar is; de site past zich aan aan onze bezoekers!

Nieuwe functies

Een grote verbetering ten opzichte van de oude website is de mogelijkheid om snel en eenvoudig via de website te solliciteren. Ook kan men bij een sollicitatie gelijk de benodigde papieren uploaden, geen gedoe meer met te grote e-mails dus. Maar ook opdrachtgevers kunnen zichzelf nu ook digitaal aanmelden of een afspraak maken ter introductie!

In de toekomst

De ontwikkeling staat ook in de toekomst niet stil, zo zal het zeer binnenkort ook mogelijk voor onze uitzendkrachten zijn om via de site hun uren en andere zaken bij te houden. Een stukje service wat het voor onze medewerkers en opdrachtgevers maar ook voor onszelf allemaal een stuk gemakkelijker zal maken!

 

[separator headline=”h4″ title=”Uw mening telt..”]

Zoals altijd willen wij ook middels onze website Uw verwachtingen overtreffen. Heeft u daarom suggesties en/of opmerkingen over onze website? Deel deze dan met ons!

Neem hiervoor contact op met ons via deze pagina