NieuwsOver Meday

Trotse sponsor

By 10 augustus 2017 juni 18th, 2020 No Comments

Uitzendbureau Meday is al vanaf het begin van haar carrière trotse sponsor van Nina Kruijer. Ook dit jaar sponsoren wij dit tennistalent. Het afgelopen jaar is Nina de top 1000 van de wereld binnen gedrongen, waarbij ze eind 2016 op plaats 803 in de single en in de dubbel 695 stond. Haar ambitie is dan ook om binnen enkele jaren in de top 100 van de wereld te staan en daarmee een vaste waarde te zijn in het FED Cup Team.

De KNLTB reikt jaarlijks verschillende prijzen uit aan mensen die een positieve bijdrage leverden aan de tennissport in Nederland. Een van deze prijzen is de Zwarte Tulp, welke Nina in December 2016 mocht ontvangen. Hiermee is ze uitgeroepen tot Talent van het Jaar 2016.

Om zich verder te kunnen ontwikkelen zal zij in veel wedstrijden gaan spelen in binnen en buitenland. Het doel voor dit jaar is dan ook een positie binnen de top 500 te behalen, om o.a. dit doel te bereiken zijn er ook financiële middelen nodig.

Neem een kijkje op de website www.ninakruijer.nl en word vriend van Nina. Op deze manier kun je ook een bijdrage leveren aan dit supertalent.